Home Actualitate USR PLUS vrea să rămână la guvernare, dar fără Cîțu premier

USR PLUS vrea să rămână la guvernare, dar fără Cîțu premier

by S. Z.

Alianța USR PLUS vrea să rămână la guvernare dar fără Florin Cîțu premier, susțin surse politice, anunță stiripesurse.ro

Premierul Florin Cîțu a decis demiterea lui Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății susținut de PLUS, dar și a secretarului de stat Andreea Moldovan.

În cadrul USR sunt luate în calcul trei variante: rămânerea la guvernare, dar fără Florin Cîțu premier, ieșirea de la guvernare și, de asemenea, rămânerea la guvernare cu cedarea portofoliului Sănătate, susțin sursele politice.

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș spune că modul în care a fost demis Vlad Voiculescu este „absolut inacceptabil”.

El critică faptul că cererea de demitere a fost înaintată preşedintelui Klaus Iohannis fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS.

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Decizia  premierului Cîțu de a-l demite pe Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu este inacceptabilă, declară deputatul USR PLUS Mihai Polițeanu. „Este grav că premierul se raliază cerințelor disperate din partea PSD”, scrie acesta.

„Este un gest de totală lipsă de loialitate și cinste față de USR PLUS, ca membru al coaliției de guvernare. Pe de altă parte, este grav că premierul se raliază cerințelor disperate din partea PSD”, scrie deputatul USR PLUS, Polițeanu.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.