Stelian Ion și Adrian Wiener, liderii grupurilor parlamentare USR, cer partidelor din Opoziție să discute despre depunerea moțiunii de cenzură în cel mai scurt timp.

„Am observat că se tărăgănează foarte mult o decizie a ALDE și Pro România cu privire la moțiunea de cenzură. Ca urmare, am invitat toți liderii grupurilor parlamentare la o întâlnire, mâine, pentru a avea o discuție în cadru larg referitor la urgentarea depunerii moțiunii de cenzură. Dorim prin aceasta să-i punem pe colegii din ALDE și Pro România în postura de a-și exprima, în mod clar, opțiunea cu privire la semnarea și susținerea moțiunii de cenzură.

Fiecare zi ce trece nu face decât să întărească poziția premierului Viorica Dăncilă, care recurge la mijloace incorecte pentru a prelua, la bucată, deputați din alte partide. În aceste condiții, credem că este neapărat necesar să depunem cât mai repede această moțiune de cenzură pentru că ea tranșează această criză.

Cei care au intrat mai nou în Opoziție trebuie să-și definească foarte clar poziționarea față de moțiunea de cenzură. Nu poți să pretinzi că ai intrat în Opoziție și tu să vii cu tot felul de condiționări absurde cu privire la semnarea și susținerea acestei moțiuni.
După adoptarea moțiunii de cenzură, USR va susține în Parlament orice nou guvern din care nu face parte PSD, cu îndeplinirea anumitor condiții. Alianța USR PLUS este pregătită să intre la guvernare după alegeri parlamentare anticipate, care să scoată România din criza politică, economică și morală generată de PSD”,a declarat Stelian Ion, liderul grupului USR din Camera Deputaților.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.