Deputatul de Vaslui Dan Bordeianu, condamnat pentru viol, a fost trimis in Parlament prin vot uninominal.

Cetatenii din Vaslui nu par sa fie deranjati de antecedentele deputatului Bordeianu, acesta fiind ales de doua ori la rand, prin vot uninominal, ca reprezentant al vasluienilor in Legislativ.

Deputatul Bordeianu a fost condamnat in 1985 pentru viol la 5 ani de scoala de corectie, intrucat nu implinise inca 18 ani la data pronuntarii sentintei.

Tanarul Bordeianu, impreuna cu alti doi prieteni au acostat o fata care se intorcea de la serviciu. Cei trei au dus-o cu forta in casa unuia dintre ei, unde au violat-o. Fata a reusit sa fuga a doua zi, profitand de neatentia baietilor. S-a oferit sa le faca micul dejun si a reusit sa se strecoare afara din casa imbracata sumar pentru ca baietii ii ascunsesera hainele.

In fata anchetatorilor cei trei inculpati au recunoscut fapta, dar au afirmat ca victima ar fi acceptat tacit sa aiba raporturi sexuale cu toți inculpații, întrucât ar fi fost prietenă cu Bordeianu, potrivit Mediafax.

loading...

2 COMENTARII

  1. Fantastic ,oameni buni ! Incredibil !Dar ce fel de politica se face la nivel inalt !?! De ce nu l-au verificat ?!? Fara cuvinte , pentru noi cei de la talpa tarii ! „UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ……..!?……”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.