Home Politica Un deputat de Prahova a defectat din PNL

Un deputat de Prahova a defectat din PNL

by Ioana Popescu

Deputatul PNL Gratiela Gavrilescu a decis sa paraseasca formatiunea liberala si sa se alature organizatiei non-guvernamentale infiintate de fostul premier Calin Popescu Tariceanu. Deputatul Gavrilescu sustine ca este nemultumita de rezultatul alegerilor de la Congres si de perspectiva fuziunii cu PDL.

”Astăzi nu îmi pot depune demisia, pentru că este sâmbătă, dar săptămâna viitoare o voi face (…) Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a spus Graţiela Gavrilescu.

De asemenea, Gavrilescu sustine ca, desi numele Partidului Naţional Liberal va fi pastrat si dupa fuziunea cu PDL, noua formaţiune ”nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii”.

 

You may also like

1 comment

florianmuscalu 29 iunie 2014 - 16:58

pai era si de asteptat la nulitatea asta de prostie si la alti ca ea care au ajuns in parlament cand de fapt locul lor era la ghena de gunoi niste nulitati si niste ordinari

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.