Sean Hoare, jurnalistul de la News of the world care a fost găsit mort luni, se izolase în apartamentul său şi credea că cineva se află pe urmele sale pentru a-l ucide. Dezvăluirile despre ultimele zile ale jurnalistului au fost făcute de unul dintre prietenii săi, conform Dailymail.co.uk.

 

Sean Hoare, care a fost găsit mort în apartamentul său din Watford, Hertfordshire, a petrecut o mare parte din ultimele săptămâni ascuns în apartamentul lui, cu perdelele trase. Unul dintre prietenii săi, care îi era şi vecin, spune că Hoare devenise paranoic şi susţinea că cineva vrea să îl omoare.

Spunea că cineva trimis de guvern va veni să îl ia. Mi-a spus: Dacă mă caută cineva să nu îi spui că sunt acasă„, spune prietenul lui Hoare.

Sean Hoare, fost reporter pe showbiz la News of the World, care a spus că Andy Coulson, fost redactor-şef al tabloidului şi ulterior consilier al premierului David Cameron, era la curent cu interceptările telefoanelor şi le încuraja, a fost găsit mort, luni, la domiciliu.

Hoare a formulat prima dată acuzaţiile la adresa lui Coulson într-o anchetă realizată de New York Times pe tema interceptărilor ilegale ale telefoanelor la News of the World.

Într-un interviu ulterior pentru BBC, Hoare a spus că Andy Coulson, care pe atunci era redactor-şef, i-a cerut personal să intercepteze telefoane şi l-a acuzat de minciună pentru că pretinde că nu ştie nimic, potrivit realitatea.net.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.