Home Actualitate ULTIMA ORĂ. Marian Munteanu se RETRAGE din cursa pentru primăria București

ULTIMA ORĂ. Marian Munteanu se RETRAGE din cursa pentru primăria București

by I. B.

ULTIMA ORĂ. Marian Munteanu se RETRAGE din cursa pentru primăria București.

Surse din cadrul PNL ne-au declarat că principalul contestatar al candidaturii lui Munteanu a fost Mircea Ionescu Quintus.

”A fost o săptămâna deosebită față de multe altele. Aș fi vrut să vă prezint ideile care stau la baza proiectului meu de bună guvernare a Bucureștiului.
Spun din capul locului că nimic din ceea ce s-a spus nu mă încriminează în mod real, pot să lupt împotriva acestor atacuri, dacă vor continua, voi lupta în continuare.
Administrarea unei capitale se face doar cu o echipă. Cu consilieri, cu primarii de sector. În lipsa lor, e greu să ajungi la un rezultat bun. Din nefericire, această campania nu a debutat așa cum trebuia. Unii s-au demobilizat, au dat credit la diferite alegații. S-a ajuns până acolo încât anumiți candidați s-au desolidarizat, diferite organizații care nu m-au vrut. E datoria mea să nu adâncesc aceste discuții. Am avut discuții cu liderii partidului în încercarea de a găsi o formulă eficientă care să rezolve această problemă. A fost dificil să găsim o formulă de unitate.
În consecință, am consimțit să îmi retrag candidatura.”, a declarat Marian Munteanu, care a spus că vor plăti toți cei care l-au denigrat.

 

Stire in curs de actualizare

You may also like

1 comment

Mariana 20 aprilie 2016 - 19:29

PNL a ajuns o rusine! Singura mea speranta a murit. Predoiu nu o sa castige in veci si nici nu merita sa castige ceva!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.