Home Actualitate Uite ce face nevasta lui Dorin Cocoș! El plânge după gratii, ea trăieşte pe banii unui alt nabab!

Uite ce face nevasta lui Dorin Cocoș! El plânge după gratii, ea trăieşte pe banii unui alt nabab!

by I. B.

La scurt timp dupa ce Dorin Cocoş a ajuns după gratii, noua lui soție – mai tânără cu 26 de ani decât el – a plecat din țară și nimeni nu a mai știut de ea până acum!

Viața Dianei Roibu s-a schimbat la 180 de grade după ce i-a picat cu tronc fostului soț al Elenei Udrea. La fel se poate spune și despre Dorin Cocoș, care a ajuns după gratii la scurt timp după ce a cerut-o de soție pe cea care i-a fost mai întâi de toate amantă. Arestat in dosarul Microsoft, unde aste acuzat că lua șpăgi de sute de mii de euro, și încolțit de procurori cu dovezi care îl pot ține ani buni la închisoare, acesta a sperat ca măcar mai tânăra lui soție îi va rămâne alături.

Fapt care nu s-a întâmplat, din motive doar de ei știute. Cert este că Diana a dispărut subit din România, și nimeni nu a mai știut o iotă despre ea.

dorin_cocos_si_diana_roibu_nunta

Tânăra, originară din Chișinău, care până nu de mult lucra ca stewardesă, sta în nordul Africii, dupa cum au declarat surse pentru ziarul Libertatea.

”Diana se află la mătușa ei, din Libia, care este căsătorită cu un afacerist cu foarte mulți bani. Ele au mai fost și în China împreună, pentru că părinții Dianei nu i-au putut oferi niciodată o vacanță măcar. Situația lor financiară este foarte modestă, nici măcar casa pe care o au in satul Mihailenii Vechi nu a fost terminată. Amândoi lucrează acum, în Rusia, ca vânzători, ca să adune bani. Fratele Dianei nu a vrut să plece de-aici și s-a angajat la o bancă din Chisinău”, a declarat un apropiat al familiei.

Întâmplător sau nu, Diana a renunțând la cariera de stewardesă cu doar o lună înainte ca Dorin Cocoș să divorțeze de Elena Udrea. Din informațiile noastre, afaceristul a venit în Chiținău ca să ceară mâna Dianei chiar de la părinții ei.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.