Home Calatorie Turism cultural. Concert Simfonic special Mozart la Salzburg

Turism cultural. Concert Simfonic special Mozart la Salzburg

by Ioana Popescu

Cine iubeşte muzica clasică are acum ocazia să petreacă un week-end la Salzburg, care are ca punct de atracţie un concert extraordinar Mozart.

Oferta este valabilă în perioada 23.03.10 – 31.10.2010, iar preţul este de 265 de euro pentru o persoană. Pachetul include două nopţi în hotel de patru stele, mic dejun, card Salzburg valabil 48 de ore, bilet concert Mozart categoria A. Mai multe amănunte pe site-ul de travel www.florianajucantravel.com.

Joi: sosire la hotel unde vă aşteaptă Salzburg Card (transport public gratuit, teleferic la cetate, telecabină pe muntele Untersberg, plimbare cu barca, reducere pentru evenimentele culturale)

Vineri: timp liber la dispoziţie pentru a explora oraşul Salzburg şi comorile lui ascunse. Vizită la palatul Hellbrun, cu fântânile jucăuşe şi grădinile sale în stil baroque. Cină sau prânz la alegere, la restaurantul K+K în cartierul St Peter.

Sâmbătă: mai mult timp la dispoziţie pentru explorarea oraşului. Sugestii: tur cu ghid la lacul Salzkammergut sau vizita minelor de sare de la Hallein. Seara, Concert Muzică Mozart ( două ore împreună cu orchestra din Salzburg condusă de Elisabeth Fuchs).

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.