Home Actualitate Tunsoarea clepsidră – cea mai recentă tendință pentru părul lung

Tunsoarea clepsidră – cea mai recentă tendință pentru părul lung

by I. B.

Ușor, aerisit, moale: părul lung are o singură regulă de urmat atunci când vine vara, și anume să fie eliberat de excesul de greutăți pentru a-i reda întreaga libertate. Cu atât mai bine dacă silueta este în ton cu acesta, creând mișcări ușoare și armonioase, formând curbe blânde care încadrează fața și corpul. La fel ca cea a tunsorii clepsidră, o tendință deja prezentă pentru părul lung, în acest nou sezon primăvară-vară.

Perfectă pentru definirea aspectului

Noua tunsoare, care câștigă rapid popularitate în rândul fashionistelor și al celebrităților, se caracterizează printr-o siluetă care seamănă cu forma unei clepsidre, cu volume distribuite în mod profesional pentru a crea un efect armonios și senzual.

Și totuși, într-un sezon dominat de bob și tunsori scurte, există loc și pentru părul lung? Ei bine, da! Și o confirmă experții în domeniu: „Într-adevăr, părul lung devine și mai interesant datorită unei noi tendințe care transformă părul lung în protagonistul aspectului până la punctul de a deveni un accesoriu capabil să definească formele corpului, dar și stilul, oferind o notă luxoasă. În ultima vreme, vedem din ce în ce mai multe celebrități cu părul foarte lung, dar niciodată definit la întâmplare, ondulat artistic, dar mai ales cu o desfășurare precisă: aceasta este scalarea clepsidră, care a definit astfel tunsoarea la talie tocmai pentru a defini forma tipică de clepsidră a corpului feminin cu o talie mai îngustă decât bustul și șoldurile. Iar pentru a o sublinia, părul este scalat organic, devenind mai subțire, ca și cum atrage treptat toată atenția aici, ca și cum ar indica talia de viespe.”, punctează Vali Sava, hairstylist Londa Professional.

Tunsoarea clepsidră este cea mai recentă tendință pentru părul lung

Acest look poate fi obținut atât cu părul natural, cât și cu ajutorul extensiilor, atâta timp cât menține o senzație de plenitudine și corp, existând în același timp o prelucrare importantă a straturilor. Pentru a obține o astfel de tunsoare, tăietura trebuie să se adapteze tipului de păr, astfel încât să poată continua să se miște lejer, deci fără pași sau proeminențe date de o tăietură prea curată, prea perfectă.”, adaugă specialistul.

Tunsoarea clepsidră iese în evidență prin liniile moi și bine definite. Cheia acestui aspect este gestionarea volumelor: partea superioară a părului este menținută mai ușoară și evidențiată, în timp ce partea centrală dobândește plenitudine și corp, apoi se înclină din nou spre capete. Acest joc de volume creează o mișcare naturală care îmbunătățește structura feței și oferă un aspect dinamic și rafinat.

Cu siguranță, să ai părul atât de lung și sănătos încât să îți poți permite o tăietură clepsidră nu este nici ușor, nici potrivit pentru toată lumea. Și aici intră în joc extensiile, o investiție pe termen lung care îți permite să te joci cu look-ul tău și, de ce nu, să-ți dai acel impuls necesar pentru a-ți crește stima de sine. Odată ce lungimea a fost atinsă și straturile care remodelează fața și corpul au fost obținute printr-o cădere lejeră, tot ce rămâne este să ai grijă ca părul tău să strălucească și să maximize efectul obținut prin noua tunsoare. Cum? Cu aplicarea de seruri și măști, chiar și peste noapte.”, explică Vali Sava.

Mai mult decât atât: Pentru a obține un păr cu o textură bogată și cu o strălucire fără seamăn, atunci mizează pe cheratină. În acest sens, te poți baza pe tratamentul Fusion cu cheratină creat de Londa Professional, precum și pe toată gamă de îngrijire a părului FIBER INFUSION.

Alege șamponul cu cheratină și tratamentul reconstructiv care îți vor oferi un păr mai lung și mai sănătos, după numai câteva spălări. Șamponul cu cheratină va curăța cu blândețe. Și va pregăti firul de păr pentru repararea intensă, în timp ce masca reconstructivă va contribui la protejarea fibrei din acesta. Astfel, în doar câteva minute, vei avea parte de o podoabă capilară mai puternică, mai netedă și mai strălucitoare.

Încearcă și tu și bucură-te de un look nou, sănătos și în tendințe!

Preț tratament în salon – 150 lei

Șampon Fiber Infusion– 40 lei

Tratament Fiber Infusion – 75 lei

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.