Consiliul Județean Satu Mare  o susține pe Tincuța Fernea, tânăra care  participă la emisiunea Vocea României, difuzată de Pro TV. Președintele CJ a transmis sătmărenilor un mesaj, invitându-i să stea „lipiți de televizoare” pentru a o vota pe tânără.

Acesta  a anunțat că instituția pe care o conduce va pregăti flyere și afișe care vor fi împărțite în oraș, scrie sătmăreanul.ro.

Antrenorul Tincuței, Tudor Chirilă, a declarat că emisiunea – concurs are un regulament.

Am primit poze cu panouri outdoor de prin oraș, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că președintele Consiliului Județean Satu Mare a susținut chiar și o conferință de presă în care anunța susținerea Tincuței din partea instituției. S-au printat afișe și flyere cu grafica preluată de pe pagina de Facebook Vocea României pe care Consiliul Județean Satu Mare și-a pus propria siglă. O parte din materialele promoționale foloseau inclusiv fotografia mea și a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuța la audițiile pe nevăzute) și logo-ul Vocea României fără acordul deținătorilor drepturilor (…).Pro TV va transmite o notificare Consiliului Județean Satu Mare prin care le vor cere să îndepărteze imediat materialele în cauză și să nu continue  folosirea logo-urilor și imaginilor menționate„, a scris Chirilă pe blog.

Tudor Chirilă a spus că din punct de vedere al regulamentului, „nu există argumente că Tincuța Fernea ar fi încălcat regulile emisiunii„.

Chirilă spune că implicare unei autorități locale „înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurent și nu mai are nicio legătură cu ceea ce se întamplă pe scenă. În plus, este un gest de imixtiune politică, pentru că știm cine sunt reprezentanții consiliilor județene și cum au fost aleși. Mă revoltă mai ales faptul că s-au folosit de imaginea mea fără acordul meu. În plus, presupun că un astfel de sprijin acordat de un Consiliu Județean se face din banii contribuabililor și mă întreb dacă este de interes public„.

Mi-aș dori mult ca publicul de acasă să nu uite că motto-ul emisiunii este DOAR VOCEA CONTEAZĂ și să încerce să facă abstracție de culoarea sau de orașul de rezidență al concurenților, de naționalitatea sau de trecutul lor artistic. Doar vocea contează

Chirilă nu va renunța să își acorde sprijinul în antrenarea tinerei pentru a nu deveni „autorul unei noi discriminări„.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.