Tudor Chirilă scrie pe Facebook un mesaj impresionant despre George Alexandru, care a murit la începutul anului, despre cine este de fapt, cu adevărat, actorul despre care acum se scrie atât de impersonal.

A fost frumos in septembriele ala cand am filmat Milionari de weekend. Jorjac’ (asa il alintau cei care ii erau aproape si isi castigasera acest privilegiu) era in mare forma. Niciun inceput de cadru fara o ironie, fara zambetul ala neterminat, o colaborare perfecta cu ochii lui vii, iscoditori. Mutra de tatar sugubat. Apoi au mai fost noptile lungi de vara de la Catalin, pe Stirbei, eram niste copii si el era un fel de Oberon al nostru. Mai tii minte, Dorina? Si acum vine vestea asta implacabila intr-o zi de iarna. Poate ca pentru Jorjac’ anul incepe bine. Pentru amintirile noastre… nu prea.

PS. Sunt atat de reci articolele astea care anunta sec realizari profesionale incercand fara succes sa inrameze o personalitate. George Alexandru era mai mult, mult mai mult decat suma personajelor lui„, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.