Home Politica Tudor Chirilă: „Da, știu, oricât pare de absurd un individ cu o condamnare și un proces în curs este președintele unui mare partid politic”

Tudor Chirilă: „Da, știu, oricât pare de absurd un individ cu o condamnare și un proces în curs este președintele unui mare partid politic”

by S. C.

 

Ordonanţa pe Justiţie dată de Guvernul  Grindeanu a scos sute de mii de oameni în stradă.  Tudor Chirilă îl critică  pe şeful PSD, Liviu Dragnea,  după conferința de presă susținută împreună cu Sorin Grindeanu.

Conferința de presă Dragnea: În prima parte se substituie Justiției și face considerații pe marginea proceselor lui. Da, știu, oricât pare de absurd un individ cu o condamnare și un proces în curs este președintele unui mare partid politic. Apoi face un exercițiu de susținere a ordonanței, în acord, zice el, cu prevederile Comisiei de la Veneția. Apoi îi dă cuvântul lui Grindeanu care aruncă cu măriri de salarii și pensii pentru că, nu-i așa, totul se măsoară în bani.

Mai pomenesc o fractură de logică: o dată spune că nu vrea să comaseze DNA cu DIICOT, că ce rost are să unească doua instituții care funcționeaza bine. Pe de altă parte dă o ordonanță care presupune dezarmarea procurorilor DNA. Au mai fost și câteva declarații despre cât de mult respectă protestele și românii și cum o să strângă semnături de susținere în loc de contramanifestații.

Concluzia? Am fost prea puțini în stradă. Noi, Vama, în seara asta nu suntem în Bucuresti, însă suntem alături de cei din stradă. Mâine vom fi la Timișoara și ne vom alătura protestelor de acolo, dacă vor fi.”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.