Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu la aniversarea a 150 de ani de activitate a Senatului pentru a nu crea un moment penibil, ţinând cont că şeful statului a militat constant pentru Parlament unicameral.

”Nu vreau să creăm un moment penibil, ţinând cont că preşedintele României a militat constant pentru un Parlament unicameral, deci desfiinţarea Senatului, iar la festivitatea din ziua de 17 iunie se va vorbi cu precădere nu numai despre tradiţia Senatului, ci şi despre rolul Senatului în perspectiva următorilor ani”, a explicat Tăriceanu eliminarea din lista de invitaţi a preşedintelui Traian Băsescu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. TARICEANU AI FOST UN PORC ORDINAR SI CIND AI VINDUT INSULA SRPILOR SI ACUM,UNUL CA TINE A AJUNS SA CONDUCA SENATUL. NU FI NESIMTIT CA ACESTA E MOTIVUL,O TARA INTREAGA VREA SA FIE PARLAMENT UNI CAMERAL NU E DORINTA LUI BASESCU E DORINTA ACESTUI POPOR PE CARE NU AT-I RESPECTATO,VAT-I ASCUNS TOTI INFRACTORI SI HOTI CARE AT-I DISTRUS ACEASTA TARA CA SA VA INBOGATITI VOI. REVOLUTIA A FOST FACUTA PENTRU CA ACEST POPOR SA O DUCA MAI BINE IAR VOI HOTI AT-I DISTRUSO IN FAVOAREA VOASTRA. PRIN ACEST GEST NU VA RAZBUNATI PE BASESCU CI PE O TARA INTREAGA SA VA FIE RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.