Europarlamentarul Cristian Preda a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie cu Traian Băsescu, Adrian Papahagi şi Theodor Paleologu, într-un restaurant, după mitingul Mişcării Populare.

„Băsescu şi Adrian Papahagi, după mitingul Mişcării Populare”, a scris Preda pe Facebook.

„Adevăratul lux: un europarlamentar ca fotograf „, a comentat Adrian Papahagi, la puţin timp după ce a fost postată această imagine. „Lăsaţi speculaţiile. Ne-am strâns mâna cu mare simpatie şi căldură, ca de-obicei”, a mai scris Papahagi, răspunzând unora dintre cei care au postat la rândul lor comentarii pe pagina de Facebook a lui Preda.

Papahagi a declarat zilele trecute că pe lista de europarlamentare a PMP ar trebui să fie intelectuali, cu doctorate, așa ca Preda, făcând aluzie la anunțata sosire pe locul doi a fiicei președintelui Băsescu, mezina Elena Băsescu. Se pare că între timp, Papahagi s-a mai răzgândit.

Partidul Mişcarea Populară a organizat, sâmbătă, în Capitală, un protest faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil, mitingul din Piaţa George Enescu, la care au luat cuvântul reprezentanţi ai PMP şi ai Fundaţiei Mişcarea Populară, continuând cu un marş până în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.