Traian Băsescu a declarat la romania tv că Sorin Grindeanu  a primit, în urma întâlnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni, un „To Do (list) nescris”

„Apropo de acea celebră Ordonanţă 13, eu şi acum sunt convins că Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai are populaţia încredere în el. Aceeaşi majoritate să dea Guvernul, tot PSD, tot. Premierul (să fie schimbat – n.r.) pentru că el e eticheta proastă, care e şi la Bruxelles acuma. Eu ştiu ce înseamnă să te plimbi la Bruxelles după câte o dandana din asta. Întrebaţi-l pe Ponta, iei un ‘To Do’ scris sau nescris. Grindeanu a luat unul nescris. Nescris de data asta, că a fost dandanaua mai mică decât în 2012, dar în mod cert a fost atenţionat pe nişte chestiuni şi în primul rând pe problema transparenţei. Un ‘To Do’ nescris înseamnă, dar acum depinde şi de fineţea receptorului, dacă înţelege că i se transmite, că nu mai prezintă prea multă încredere, că atunci când îţi spune ţie ca şef de Guvern – în ţara ta trebuie să facă asta, asta, asta şi asta, este un semn profund de neîncredere în orice limbaj diplomatic”, a declarat Traian Băsescu, joi seară, la România Tv.
Premierul  a afirmat că nu a primit un „To Do List” privind sistemul judiciar din România, în urma întâlnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.