Home Actualitate Ştefan Bănică Jr., căsătorie cu Lavinia Pîrva: „Mă însor mâine…”

Ştefan Bănică Jr., căsătorie cu Lavinia Pîrva: „Mă însor mâine…”

by Oana Picerea

Ştefan Bănică Jr. trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Lavinia Pîrva şi se gândeşte la posibilitatea unei căsătorii.
Cu toate acestea, artistul are grijă şi de copii şi de mama lui, cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp, scrie spynews.ro.

„Fiecare are locul ei bine stabilit. Mama, fiica, ele nu se schimbă de-a lungul timpului. Îmi place foarte mult să petrecem timpul împreună, încerc ca în timpul liber să îl petrec cu mama, Violeta, fiul meu şi Lavinia. Copiii mei, familia mea, ei sunt oaza mea de linişte, ei sunt bateria mea, sursa mea de energie. În fiecare an încerc să pot să fiu un tată bun, un bărbat în casă şi să fiu alături de mama. Cum vrea Dumnezeu, pe Ştefan mi l-am dorit cu toată fiinţa mea, pe Violeta la fel. Eu mi-am dorit un băiat, dar în momentul în care a venit această fetiţă, totul s-a schimbat. Eu trăiesc în prezent, nu din amintiri. Sunt super ok în prezent. Am un om lângă mine cu care mă înţeleg. Ne e bine. Fiecare relaţie e diferită, important e ce simţi, dacă te simţi bine în pielea ta.

Important e să fii ceea ce eşti cu bune şi rele. Comunicarea e cea mai importantă într-o relaţie şi respectul reciproc. A venit la noi la uşă o fetiţă cu o păpuşă, dar nu pentru mine, ci pentru Violeta! Asta e un gest de iubire. Această colaborare cu Lavinia dacă va exista mi se pare un lucru normal. Deocamdată nu e nimic concret, e posibil la un moment dat să facem un duet. În mod normal sunt gelos, asta vine tot dintr-o formă de egoism. Un om nu este proprietatea ta. O relaţie pe care o consideri indestructibilă se distruge. Atâta timp cât avem încredere şi comunicare, nu ar trebui să fim geloşi. Mă gândesc la asta. Sunt şi posesiv şi protector. Îţi dai seama că voi anunţa cu surle şi trâmbiţe când o să mă însor. Aş putea să zic că mă însor mâine, dar nu cred că e posibil. Stau să mă gândesc, dacă vine un război, se schimbă totul, aşa că trăiesc clipa!”, a declarat Ştefan Bănică Jr., vineri, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva sunt împreună din 2013. Cei doi şi-au asumat relaţia la câteva luni de la divorţul artistului de Andreea Marin.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.