Bogații din Târgu-Jiu nu-și plătesc apa. Printre cei care s-au branșat ilegal la rețeaua publică de apă se numără „stâlpii” municipiului: o doamnă judecător, secretarul municipiului, un fost deputat și secretar de stat în Ministerul Economiei, un executor judecătoresc, de un angajat ANAF s-au branțat ilegal la rețeaua publică de apă, dar și alții.

În acest context, Ina Gabriela Funețan comentează într-un editorial pe Biziday  situația de la Târgu-Jiu, spunând că nu furtul ese șocant, ci poziția persoanelor publice implicate în acest caz.

“Secretarul primăriei! Omul care ar trebui să conducă primăria în lipsa primarului și a viceprimarilor, omul care semnează toate actele primăriei- omul ăsta fura apă din rețeaua publică! Mai exact, părinții mei- pensionari care strâng toate chitanțele cu grijă-, plătesc și apa consumată de secretarul municipiului, de doamna judecătoare, de fostul deputat și de directorii de regii și deconcentrate implicați” scrie aceasta.

„Ce e înspăimântător la toată afacerea asta e faptul că toți acești oameni care au profitat de apă gratis sunt ceea ce s-ar numi “stâlpi ai societății”. Asta înseamnă că societatea locală se sprijină pe niște găinari jalnici care se bucură la ciupeala măruntă a 120-200 de lei pe lună, deși, evident, și-ar permite fără probleme să plăteasc„.

sursa- b1.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.