Senatorul Sorin Roșca Stănescu a declarat la Antena 3 că noul partid al lui Tăriceanu este o lovitură foarte dură dată PNL, într-un moment total nepotrivit, dar în același timp o  „sinucidere programată”.

„Mă consider prieten al domnului Tăriceanu. (…) Îmi pare rău pentru el, dar este autorul primei aventuri politice din viaţa sa, pentru că el a fost caracterizat prin cumpătare, prudenţă, un excelent politician, nu ştiu ce s-a întâmplat, nu pot să-mi explic. Nu ştiu dacă nu a fost îmbrobodit de cineva (…) era previzibil eşecul. El a mers la o sinucidere programată, pentru mine e uluitor ce a făcut el şi mă consider prieten cu domnul Tăriceanu când spun asta”, a spus Sorin Roşca Stănescu, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
„Este eroarea politică a vieţii unui mare politician”, a adăugat Roşca Stănescu.
Sorin Roșca Stănescu afirmă că nu se va înscrie în Partidul Reformator Liberal, noua formaţiune politică lansată astăzi de Călin Popescu-Tăriceanu.
„Categoric nu mă înrolez în partidul lui”, a răspuns Roşca Stănescu, cel care a adăugat că nu crede nici că Tăriceanu va candida la prezidenţiale, pe motiv că nu va putea strânge semnături.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.