Senatorul Sorin Ilieșiu, vicepreședinte PLR, a afirmat că PNL și PDL, în loc să își rezolve problema de moralitate a propriului candidat, Klaus Iohannis, care este singurul primar traseist ce nu și-a pierdut mandatul, depune moțiune de cenzură împotriva ordonanței care le dă posibilitate primarilor de a alege în ce formațiune vor activa.

Ce nu spune Sorin Ilieșiu că și dânsul este traseist, la fel și președintele partidului pe care îl reprezintă. Mai mult decât atât, partidul lyui Sorin Ilieșiu nu este încă înregistrat la tribunal, el, practice neezistând.

„Moțiunea pe care o pregătesc cei de la noua alianță ACL nu este altceva decât o manevră electorală pe care aceștia o încearcă pentru a mai strânge capital electoral. Problemele de imagine pe care le are candidatul Iohannis care se încurcă în explicații și se contrazice singur, îi determină pe cei din PNL și PDL să apeleze la tot felul de acțiuni politicianiste fără niciun fundament.

Atât PNL, cât și PDL se folosesc de această ordonanță deoarece nu au alte proiecte pe care să le prezinte cetățenilor și speră ca prin această moțiune să atragă atenția oamenilor. Singurul proiect pe care l-a prezentat alianța PNL – PDL a fost acela de a fi mereu în contradicție cu guvernul, preluând astfel stilul de a face politică al lui Traian Băsescu.

ACL, în loc să își rezolve problema de moralitate a candidatului lor care este singurul primar traseist care nu și-a pierdut mandatul, adică domnul Klaus Iohannis, apelează la tot felul de tertipuri politice.”, a declarat Sorin Ilieșiu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.