Home Bucuresti SONDAJ CURS pentru București: PSD conduce detașat pentru locale /68% dintre cei chestionaţi consideră că România se îndreaptă mai degabă într-o direcţie greşită

SONDAJ CURS pentru București: PSD conduce detașat pentru locale /68% dintre cei chestionaţi consideră că România se îndreaptă mai degabă într-o direcţie greşită

by George Avram

Un sondaj Curs arată că PSD conduce în continuare în Capitală pentru locale. Mai mult de jumătate dintre respondenţi au o părere proastă despre activitatea primarului general Nicuşor Dan, procente similare fiind înregistrate şi în cazul celor care cred că lucrurile în Capitală merg mai degrabă într-o direcţie greşită. Traficul este considerat principala problemă în Bucureşti, urmat de încălzire şi apă caldă, arată sondajul CURS.

Un procent de 68% dintre cei chestionaţi consideră că România se îndreaptă mai degabă într-o direcţie greşită, în timp ce 23% consideră că se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie bună.

Aproape o treime (29%) dintre cei chestionaţi în cadrul unui sondaj CURS realizat în Bucureşti afirmă că ar vota cu PSD la alegerile locale, în timp ce 17% spun că ar vota cu PNL şi tot atâţia cu USR.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.