Home Actualitate ȘOCANT Soția unui milionar român s-a SINUCIS

ȘOCANT Soția unui milionar român s-a SINUCIS

by I. B.

O nouă sinucidere șochează societatea românească! Soția unui milionar a decis să-și pună capăt zilelor. Coca Micu, sotia patronului Redcon 1, Neculai Micu, s-a aruncat de la mansarda propriei locuinte, aflatã în zona rezidentialã a Vasluiului.

Coca Micu a fost dusã de urgentã la spital si apoi transferatã la o unitate medicalã din Iasi unde a si murit. Cu douã sãptãmâni în urmã aceasta a mai avut o tentativã de suicid. A înghitit un pumn de pastile. Atunci a fost internatã la sectia de Psihiatria a Spitalului Judetean Vaslui.

S-a prăbusit de la o înãltime de sapte metri, iar în urma cãzãturii s-a ales cu traume puternice. Dupã ce duminicã dimineatã a vãzut stirea la televizor cu copilul care a cãzut de la etajul sase al unui bloc de pe strada Husului, acesteia i-a încoltit în minte un plan inspirat din aceastã dramã, care s-a dovedit cã i-a fost fatal. Tot surse apropiate familiei spun cã aceasta ar fi avut cancer si asa se explicã inclusiv prima tentativã de suicid. “Stiu cã familia lor mergea foarte des la Cluj. Coca era suspectã de cancer si încercau tot felul de tratamente. Probabil cã acesta ar fi fost motivul sinuciderii, fiindcã altul nu vãd. Avea o familie frumoasã, o casã de vis si o situatie financiarã solidã” a declarat o rudã apropiatã familiei.

Neculai Micu este cel care detine, în prezent, societatea Redcon 1 sau Radicalul Rosu, cum mai este cunoscut în Vaslui. Este o firmã care vinde materiale de constructii, iar în ultima perioadã este condusã de fiul acestuia. Firma este desprinsã din Radical Grup Vaslui, cea mai mare firmã de profil din judet, dupã divortul de catifea dintre cei doi asociati, Ionel Sandu si Neculai Micu, scrie presa locală.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.