Home Actualitate ȘOCANT. Piedone, despre răniții la Colectiv: Sper că vor avea conștiința necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine

ȘOCANT. Piedone, despre răniții la Colectiv: Sper că vor avea conștiința necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine

by George Avram

Cristian Popescu Piedone ii avertizeaza pe cei care ii contesta candidatura la primaria Sectorului 4 ca vor „regreta modul in care s-au raportat la mine”. Mai multi supravietuitori ai tragediei de la Colectiv au depus plangeri impotriva depunerii candidaturii lui Piedone.

„In ultimele luni multi asa-zisi prieteni au uitat ca exist. Sa fie sanatosi. Mie imi bucura inima mai tare cand necunoscutii imi strang mana si ma incurajeaza! In ceea ce-i priveste pe cei care ma contesta, este dreptul lor. Le spun doar ca intr-o zi adevarul va iesi la lumina si sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Judecătoria sectorului 4 discută, sâmbătă, contestațiile depuse de mai mulți supraviețuitori de la Colectiv şi de rudele victimelor împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la funcţia de primar al sectorului 4.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.