Mircea Cărtărescu anunță că vrea și el la pușcărie după ce a aflat că George Copos a scris 5 cărți, iar Gigi Becali a scris 3 cărți.

În acest sens, Mircea Cărtărescu face un apel la Laura Codruța Kovesi pentru a-l scoate din lipsa de inspirație în care se află, din gaura neagră în acre se află, băgându-l în alta, între 3 și 5 ani cât îi ia să scrie o carte.

Într-o declarație exclusivă pentru Avocatura.com, acesta i-a invitat pe Kovesi și subalternii ei „să-i găsească ceva” pentru a-l băga mai repede la pușcărie. Cărtărescu susține că nu mai are dubii, după ce a aflat că George Copos a fost prolific după gratii, publicând 5 cărți în doar un an, în vreme de Gigi Becali a scris în pușcărie 3 cărți, numai una și una.

„Sunt disperat să intru la pușcărie. Fac pe această cale un apel sincer la doamna Kovesi, pentru care am un respect deosebit, să-mi găsească ceva, la drepturile de autor sau la escortele la care mai sun uneori noaptea când mă trezesc de atâtea gânduri. E imposibil să aibă toate vârsta legală, mai ales că e întuneric și nu-mi dau seama”, a spus Cărtărescu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.