Home Actualitate Sfecla pune cancerul pe fugă

Sfecla pune cancerul pe fugă

by Ioana Popescu

Beneficiile sucului de sfecla sunt, de curand, recunoscute si de medicii alopati, asa ca unii il recomanda sa fie inclus in dieta bolnavilor de cancer.

Doza zilnica minima recomandata este 250-300 ml de suc de sfecla (aproximativ un kilogram). S-a observat ca daca consumi regulat sfecla, fie ca suc, fiarta si folosita in salata, data prin razatoare etc, normalizeaza VSH-ul bolnavilor, restabileste apetitul si scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii. Efectele se pot observa dupa 3 saptamani de administrare zilnica.

Atentie! Inainte de a incepe orice tratament, naturist sau alopat, consultati medicul.

Foto: blog.doctoroz.com

Citeste mai mult pe: https://sanatate.acasa.ro

You may also like

1 comment

Je suis care e! 29 septembrie 2015 - 04:29

da soc, soc, soc !!!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.