Senatorul Sorin Rosca Stanescu considera ca numirea lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului de catre PSD e foarte posibila, pentru a putea disloca din PNL gruparea care sta si asteapta, din jurul lui Daniel Chitoiu.

„In aceste conditii, urmatoarea miscare a lui Victor Ponta devine relativ previzibila. Plasarea lui Calin Popescu Tariceanu in fruntea Senatului, in locul lui Crin Antonescu, care a ales, si intr-un mod extrem de spectaculos, demnitatea unei demisii din a doua functie in stat.

Calin Popescu Tariceanu este numai bun pentru jocurile PSD. In primul rand, la fel cum va fi ales presedinte al Senatului, poate fi si debarcat din aceasta functie atunci cand PSD va crede de cuviinta. Pana una-alta, instalarea sa in locul lui Crin Antonescu va fi un afront adus acestuia, precum si Partidului National Liberal, care nu l-a urmat pe Calin Popescu Tariceanu in proiectul sau politic. Pe de alta parte, plasarea sa in aceasta functie este vicleana si dibace, intrucat ar fi de natura sa atraga de partea sa si alti parlamentari ori lideri locali PNL, hai sa le spunem mai ezitanti. In mod cert, exista un asemenea pluton in pregatire, grupat in jurul domnilor Dan Radu Rusanu si Daniel Chitoiu. Sa nu uitam ca acestia nu numai ca si-au adus o contributie substantiala in desemnarea unora dintre ministrii liberali ai Cabinetelor Ponta I si Ponta II, dar, prin puterea financiara si organizatorica pe care au detinut-o, i-au atras de partea lor pe unii lideri locali, iar pe altii i-au indepartat din functii pentru a-i inlocui cu protejatii lor. In paranteza fie spus, eu unul, in locul lui Crin Antonescu, care este si istoric, as rasfoi cateva pagini din istoria recenta a partidului pentru a vedea ce piese a inlocuit Chitoiu pe tabla de sah PNL. Si as vedea, astfel, ce am de facut”, considera Sorin Rosca Stanescu.

loading...

2 COMENTARII

  1. Antonescu deja s-a sinucis politic !Mama Omida (Mircea Badea ) deja i-a prezis sfarsitul ! mai trebuie sa vina sa-i curme suferinta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.