Șeful suprem al situațiilor de urgență afirmă că sunt nereguli în domeniul pe care îl patronează de un secol. Raed Arafat a declarat că s-au găsit nereguli ‘serioase’ în urma controlului efectuat sâmbătă de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu Ministerul Sănătăţii, în cazul decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng, potrivit dcnews.ro.

Ce pot să spun până acum că s-au găsit nişte nereguli serioase, dar nu mă pronunţ până nu am raportul final al colegilor. Aceste nereguli înseamnă că cineva nu a respectat regulamentele şi legislaţia sau după ce a obţinut o autorizaţie a modificat ceva şi nu a respectat mai departe ce la momentul autorizării a fost vizibil că este corect’, a spus sâmbătă seara, la Antena 3, Raed Arafat.

Secretarul de stat a spus că, în conformitate cu Legea sportului, la astfel de competiţii este necesară prezenţa unui echipaj cu o ambulanţă de tip B, care să aibă dotarea corespunzătoare, ce presupune un defibrilator, o trusă de resuscitare, oxigen, aspirator.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.