Home Actualitate Şeful Inspecţiei ISU Dâmboviţa din perioada în care staţia GPL Crevedia a fost închisă, mort într-un accident de motocicletă/ Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii

Şeful Inspecţiei ISU Dâmboviţa din perioada în care staţia GPL Crevedia a fost închisă, mort într-un accident de motocicletă/ Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii

by George Avram

Pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia a murit într-un accident de motocicletă la doar 7 zile de la explozia devastatoare.

Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița a stabilit că stația de alimentare are prea multe probleme ca să își continue activitatea, încă din anul 2020.

Pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, decedat într-un accident de motocicletă

Bogdan Georgian Pușcoi a intrat într-un zid de beton în timpul unei lecții de condus motocicleta, Pe 2 septembrie 2023, la un poligon din comuna Ulmi, județul Dâmbovița. Acesta avea  50 de ani și ieșise la pensie în februarie 2021.

Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dâmbovița. 

Raed Arafat a precizat că a fost un accident nefericit și nu are nicio legătură cu incidentele petrecute la stația GPL de la Crevedia.

„Ca să evităm teoriile conspiraționiste, menționăm că se afla la prima sa lecție de motocicletă cu un instructor. A accelerat brusc și a intrat într-un perete. Nu a fost implicată nicio altă persoană sau mașină în accident”, a comunicat Raed Arafat în cadrul conferinței de presă de duminică.

Bogdan Georgian Pușcoi va fi înmormântat pe 5 septembrie 2023. Colonelul lăsa în urmă o soție și doi copii adolescenți.

Sursa Foto: Facebook/Raluca Pușcoi

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.