Sebastian Ghiță a fost dat în consemn la graniță și este căutat în toată țară după ce, miercuri, nu s-a prezentat la Parchet în baza citaţiei anchetatorilor. Luni seară, însă, el a fost prezent, în calitate de fost membru al Comisiei parlamentare de control a SRI, la o întâlnire ”protocolară” organizată chiar de conducerea Serviciului. Informația fost confirmată, pentru news.ro, de purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

„A fost o reuniune publică, protocolară, pot confima, conducerea SRI s-a întâlnit cu membrii şi foştii membri ai Comisiei parlamentare pentru SRI. Unii dintre ei nici nu vor mai fi parlamentari”, a susținut Marincea, care a mai precizat că întâlnirea a avut loc într-unul din sediile SRI.

La eveniment au mai participat şeful SRI, Eduard Hellvig, precum şi adjunctul său, Florian Coldea, şi alţi membri ai conducerii instituţiei.

După ce s-a întreținut jovial cu asistența, Ghiță a plecat și dus a fost. Ironie mai mare nici că se putea ca un membru al comisiei SRI să dispară fără urmă de la o sindrofie a SRI.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu a zis: Iliescu nu va muri pana nu va face puscarie…
    Ghita? Un patriot roman. Si in SRI mai sunt patrioti pe langa multe personaje aservite, tradatoare, care se stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.