Deputatul Sebastian Ghiță a făcut sâmbătă seară o dezvăluire zguduitoare despre rolul și implicarea serviciilor secrete în politica, presa si justiția din România.

Sebastian Ghiţă a declarat, în emisiunea ”Lumini şi umbre”, difuzată de postul B1 TV şi moderată de Dan Andronic, că pe teritoriul României operează servicii străine partenere sau inamice care recrutează oameni din politică, justiţie sau presă.

„Este evident că pe teritoriul României operează şi servicii secrete străine partenere sau inamice. Şi acele servicii – cred cu tărie- că fac spionaj şi că recrutează şi în politică, şi în justiţie, şi în presă.

(…) Vă daţi seama că nu putem permite serviciilor noastre să recruteze femeile de serviciu sau vatmanii de metrou. Nu credeţi că serviciile româneşti trebuie să aibă capacitatea să se contrapună acestor tendinţe? Pe care dacă le contrazicem suntem naivi. Ăsta este adevărul, trebuie să avem o limită până la care reducem puterea serviciilor româneşti”, a punctat Ghiţă la B1.

Întrebat dacă este ofiţer sub acoperire al vreunui serviciu de informaţii, Sebastian Ghiţă a infirmat: „Nu, şi dovada acestui lucru e că la învestirea în Parlament a trebuit să depunem un jurământ care oricând poate fi folosit ca fals în declaraţii şi acest lucru îţi poate aduce procuratură militară şi ţie şi celor dintr-un serviciu care au acceptat această situaţie. Este ilegal în România”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.