Home Politica SCANDAL ÎN ALDE. Tăriceanu: Am fost pur şi simplu ȘANTAJAT de Daniel Constantin

SCANDAL ÎN ALDE. Tăriceanu: Am fost pur şi simplu ȘANTAJAT de Daniel Constantin

by S. C.

Scandal fără precedent în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, a declarat că la alegerile parlamentare a fost ”pur și simplu șantajat” de Daniel Constantin dorin să impună anumite persoane, și opunându-se altora.

”Am fost pur şi simplu şantajat de domnul Daniel Constantin în legătură cu anumiţi colegi care urmau să candideze pe listele de la parlamentare cu care nu eram de acord în privinţa nu a participării lor, ci poziţiile respective. Discuţia a fost una foarte tranşantă şi i-am spus că dacă eu nu accept, atunci ajungem într-un impas şi nu putem să depunem listele la alegerile parlamentare, deci ALDE să nu funcţioneze. Şi el mi-a spus că nu are nicio problemă în acest sens. Şi atunci, cum de multe ori cineva trebuie să facă o concesie, am făcut eu concesia, dar aceasta a fost costisitoare, pentru că eu a trebuit să sacrific unii dintre oamenii care munciseră ca să putem să participăm la alegeri, pentru că evident ALDE nu ar fi fost în Parlament”, a declarat Tăriceanu, citat de news.ro.

Daniel Constantin, copreședintele ALDE, a părăsit lucrările Delegației Permanente a partidului, denunțând reuniunea ca fiind nestatutară.

Constantin susține că aripa PC nu va pleca din ALDE: ”Nu plecăm din ALDE. Va rămane un partid unit, dar cu respectarea legii si a statutului. Orice s-ar întâmpla toţi parlamemtarii care sunt aici nu vor pleca din ALDE vor rămâne şi vor susţine Guvernul Sorin Grindeanu. Este un vot care s-a dat pentru acest Guvern, pentru această coaliţie şi nu voi pune în pericol aceasta coaliţie. Sper ca activitatea guvernamentală să primeze, nu scandalurile”, a spus Constantin.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.