După luni de zile (dacă stau bine să mă gândesc sunt chiar ani!) în care nu a scos niciun cuvânt, deputatul PSD de Covasna, Horia Grama, s-a trezit din hibernare (așa se pare, nu e nimic sigur). Doar că nu s-a trezit ca să ne arate ce anume face el în Parlamentul României, unde este plătit atât de gras, pentru românii din Covasna care au fost atât de proști încât l-au votat a doua oară ca să-i reprezinte. Nu, nici vorbă! Grama a fost trezit de reacția publică (detalii aici) a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș și a Asociației pentru Demnitate în Europa (ADEC), pe care cu onoare o conduc.

Forumul Civic și ADEC au solicitat public îndepărtarea căruciorului cu panoul separatist SIC amplasat în fața Prefecturii Covasna de UDMR, având în vedere apropierea datei de 24 ianuarie, zi de sărbătoare pentru români. O cerere de bun simț, care însă le-a scăpat parlamentarilor de Covasna, Grama și Obreja.

În loc să ne arate ce om potent politic este, Grama a ieșit cu o banală declarație în care practic a repetat ceea ce ceruse deja societatea civilă (detalii aici). Practic, Grama a dat din gură doar pentru că a fost forțat de reacțiile publice ale societății civile, nu pentru că realmente l-ar interesa ce se petrece cu românii din județ care, culmea, l-au votat deputat. În loc să promoveze interpelări în Parlament sau să întărească cadrul legislativ pentru a veni în sprjinul românilor din județ, parlamentarii Horia Grama și Marius Obreja sunt complicii extremiștilor din UDMR în tot felul de decizii și acțiuni profund antiromânești.

Se dovedește din nou faptul că Horia Grama și Marius Obreja nu reprezintă interesele românilor din Covasna. Singura voce care este alături de românii din Covasna este Forumul Civic cu membrii săi valoroși. Grama și Obreja sunt cu grofii UDMR. Care grofi sunt împotriva românilor.

P.S.: Aștept în continuare ca deputatul PSD de Covasna să dovedească că are bun simț.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.