La Românii au talent de vineri, Andrei, un băiat de 9 ani, a-l făcut pe Florin Călinescu să-l roage să-i ofere un bilet atunci când va cincerta pe marile scene ale lumii. Un adevărat Jean Michel Jarre la 9 ani.

Tatăl lui, un agricultor, a creat pentru  Andrei Dorian Pascariu, un dispozitiv dintr-o imprimantă, asemenea harpei cu laser a vrăjitorului muzicii electronice Jean Michel Jarre, cu ajutorul căruia a creat un moment excepțional pe scena „Românii au talent”. 

Puștiul de 9 ani a spus la începutul spectaclului că se teme de Florin Călinescu. Totul însă s-a terminat cu bine pentru Andrei. Merge în etapa următoare cu 4 de Da,


Romanii au talent 2016: Andrei Dorian Pascariu – Moment artistic pe romaniiautalent.protv.ro

loading...

1 COMENTARIU

  1. Stimata doamna Simona Munteanu de la o banca din nu stiu ce oras , e o prostie mare de tot sa procreezi mai mult de o fetita si aceea creata prin selectie de sperma . N-ai voie sa te apropii sa femei pentru ca sunt prea delicate . Ioan Gheorghe Lepadatu , un fost Director de liceu , a fost un DIRECTOR CRETIN si CORUPT . DEMISIA LUI SCRISA SI SEMNATA DE ACEST CRIMINAL MARE DE DIRECTOR ESTE LA BUCURESTI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.