Cui nu-i place să mănânce pizza. Nu există om care să nu aibă o rețetă de pizza preferată. Este clar unul dintre felurile de mâncare iubite de multă lume. Totul este măsura. Deoarece are o valoare calorică mare şi este considerată mâncare de tip junk food, se recomandă cantități mici. Totuşi, totul depinde de produsele utilizate, relatează ziarul spaniol ABC, care dezvăluie și câteva secrete pentru o pizza sănătoasă.
Topping: Secretul constă în alegerea ingredientelor, astfel încât combinaţia să fie „uşoară”. Rucola, frunze de spanac, broccoli sau avocado, pui la tavă sau jambon şi mirodenii potrivit de puternice precum piperul negru vor fi opţiuni sigure pentru o pizza sănătoasă.
Blatul: Este recomandat blatul mai subţire, deoarece contribuie la menţinerea unei diete echilibrate şi sănătoase. Este important, de asemenea, ca blatul să conțină ingrediente integrale.
Brânza: Este foarte important ca brânza să fie una de calitate. Brânza fără lactoză este o alternativă uşoară, care combate senzaţia de balonare.