Home Actualitate Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic

Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic

by George Avram

Creierul uman poate fi controlat de la distanță cu dispozitive create inițial pentru domeniul military, scrie sursazilei,ro.

Armele psihotronice, războiul PSY (PSI), psihomanipularea, psihoinducția afectiv-emoțională sunt percepute de cei mai mulți ca elemente ale teoriei conspirației, ba mai mult, lucruri care țin de literatura științifico-fantastică. Pentru inițiați, însă, aceste noțiuni au un fundament real și sunt argumentate la modul cocret, prin exemple tehnice și tehnologice.

La sfârşitul secolului al XIX-lea au apărut primele societăţi metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Filosoful și psihologul german Max Dessoir a înlocuit, în acea perioadă, vechiul termen „metapsihica” cu cel de “parapsihologie”. Primele tehnici de influenţare la distanță, de manipulare, au fost banalele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar şi manipularea prin intermediul radioului şi presei scrise, folosite de Franţa, Anglia şi Germania (pe fronturile celor două războaie mondiale se puteau auzi radiouri cu discursuri și mesaje propagandistice sau defetiste, iar, ulterior, au apărut și s-au dezvoltat tehnicile de persuasiune şi programare neurolingvistică.

După Revoluția din decembrie 1989, s-a vorbit foarte mult de un „atac PSI” asupra României, cu consecinţe nefaste asupra populaţiei. Au apărut teorii, susținute cu argumente mai mult sau mai puți plauzibile, potrivit cărora, fosta URSS a folosit „tunuri psihotronice” (care emit microunde) asupra manifestanților din piața Comitetului Central, la ultimul discurs al lui Nicolae Ceaușescu. Potrivit altor teorii, tunurile au fost folosite de americani, care au furat tehnologia din fosta URSS, celebră pentru cercetarea avansată în acest domeniu. Acelaşi lucru se pare ca s-a întâmplat în conflictul transnistrean.

Cercetările asupra paranormalului s-au făcut şi se fac încă în multe ţări, dintre care SUA, Rusia, China şi Cehia (încă în 1942 în Cehia a apărut lucrarea “Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism” ) sunt cele mai cunoscute. Cercetătorii au reușit să descopere modalități de dezvoltare a unor capacități de punere în evidenţă a fenomenelor psihice parasenzoriale (PSI) care nu sunt încă explicate ştiinţific (percepţia extrasenzorială – PES, telepatia, telekinezia ş.a.).

Teorii şi tehnici utilizate

Teoretic, există posibilitatea controlului psihic al minții, mai exact influențarea de  la distanță a stării psihice (creierului). Unele situații pot fi explicate din punct de vedere al fizicii.

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris, în Patentul SUA nr. 5159703, sub numele „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992. Iată un fragment din descrierea sistemului:

„Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţa cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, caştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător”.

Armele cu impuls electromagnetic (EMP)

Conform celor susţinute de compania Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi să se creeze o replică (să se „cloneze”) a acestor modele, „semnături emoţionale”, pe alt calculator, şi, la voinţa, „să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”.

În prezent se acordă o atenţie sporită dezvoltării tehnologiilor armelor cu impuls electromagnetic (EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau “Squad”, în jargonul militar), dispozitive acustice de lungă distanță – tunurile de sunet – (Long Range Acoustic Device – LRAD), dezvoltate de compania americană LRAD și utilizate pentru controlul mulțimii. LRAD trimite mesaje, avertismente și tonuri nocive de inducere a durerii pe distanțe mai lungi decât niște difuzoare normale. Sistemele LRAD au fost folosite pentru a contracara pirateria, ca arme neletale pentru controlul mulțimii, dar și ca dispozitive de comunicare. Sistemele LRAD sunt utilizate de companiile maritim, de securitate, structurile militare pentru transmiterea de instrucțiuni și avertismente la distanță, dar și pentru a induce atitudinea de obediență. LRAD este de asemenea folosit pentru a combate fauna sălbatice de pe pistele aeroporturilor.

lrad 2

Nu în ultimul rând este de amintit celebra tehnologie HAARP-GWEN. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Scopul programului este de a analiza ionosfera și de a investiga potențialul de dezvoltare a tehnologiilor de îmbunătățire ionosferică a comunicațiilor și supravegherii radio. Programul funcționează împreună cu așa-numita Ciocănitoare Rusească (Russian Woodpecker), similar cu HAARP. Rușii comercializează în mod deschis o versiune mică a dispozitivelor, care pot provoca schimbarea vremii (sistem numit Elate), un tun meteorologice ce poate acționa pe o rază de 300 km. Compania rusească Elate Intelligent Technologies vinde echipament meteo de control utilizând sloganul publicitar „Vremea făcută la comandă”. Directorul comercial al Elate, Igor Pirogoff, declara că Elate este capabil să modifice starea meteorologică pe o rază de 200 mile pentru 200$ USD pe zi”.

Integral pe sursazilei.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.