Home international Râul Chicago, colorat într-un verde smarald. Care este semnificația

Râul Chicago, colorat într-un verde smarald. Care este semnificația

by Ioana Popescu

Spectacol la Chicago, care a prilejuit foarte multe fotografii și momente speciale pe Instagram. Râul Chicago a fost colorat cu ajutorul unor substanțe, de un verde smarald. Acest lucru se întâmpla de mai mulți ani cu ocazia Ziua Sfântului Patrick, care are loc pe 17 martie și pentru care au început deja pregătirile.

Astfel, între Columbus Drive și Orleans Street râul capată o coloare de un verde impresionant. Efectul durează câteva zile, cât să prindă începutul sărbătorii, blockclubchicago.org

Evenimentele, printre care parade, special organizate pentru Ziua Sfântului Patrick au început încă de weekendul trecut.

Care este traseul paradei de Ziua Sf. Patrick din Chicago?

Parada începe la Balbo și Columbus și va călători spre nord pe Columbus Drive până la Monroe. Standul de vizionare va fi amplasat în fața fântânii Buckingham.

La ce mă pot aștepta să văd la paradă?

Sărbătoarea irlandeză va include cimpoiști, dansatori irlandezi step, floturi, fanfare, politicieni în marș, regina paradei de Ziua Sf. Patrick și multe altele.

Care este tema paradei de Ziua Sf. Patrick din acest an?

Tema paradei din 2023 este „Recunoașterea drepturilor lucrătorilor”, Timothy Drea, președintele AFL-CIO din Illinois, acționând ca mareșal.

Foto- Georgia Smeu, Chicago

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.