Home Actualitate Rareș Bogdan: Victorie uriașă marca Klaus Iohannis

Rareș Bogdan: Victorie uriașă marca Klaus Iohannis

by S. C.

 

Liderul europarlamnetarilor români  și vicepreședintele PNL Rareş Bogdan îl laudă pe preşedintele Klaus Iohannis pentru fondurile obţine pentru România la Bruxelles.

Victorie uriașă marca Klaus Iohannis, după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelenta și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas, a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMANIA.

De acum, doar sa înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornita execuția și finalizate. Adica mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi.

UE îți da, nu îți bagă însă și in traista. Președintele României s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru Romania.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat  după summitul UE privind planul de stimulare a economiei, că a obţinut pentru România o sumă impresionantă de 79.9 miliarde euro.

„Iată că, după discuţii foarte complicate, după patru zile şi patru nopţi de negociere, am obţinut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene”, a declarat Klaus Iohannis.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.