Rareș Bogdan i-a asigurat pe cei care au avut încredere în el ca ziarist și au acum ca politician că nu-i va dezamăgi. Declarația a fost făcută la emisiunea Vocea ta, vocea comunității, de la My Romania Community, o televiziune de la Londra, după ce moderatorul i-a transmis rugămintea unei telespectatoare fidele de a nu o dezamăgi ca politician.

Telespectatoarea era un fan înfocat al lui Rareș Bogdan, care pur și simplu îi închidea telefonul copilului cu care vorbea, în momentul în care începea emisiunea Jocuri de putere a lui Rareș Bogdan, de la Realitatea Tv, cea mai urmărită emisiune în diaspora de la Londra, după cum a spus și fostul ziarist.

Liberalul Rareș Bogdan s-a declarat plin de speranță după întâlnirea cu diaspora românească din Marea Britanie, de la studenți și profesioniști români de top din Londra, de la Oxford la King’s College și LSE, de la Goldman Sachs la UiPath si Qualitance, până la muncitori respectați de patronii englezi.

„Cum ar arăta România oare cu acești tineri în funcții cheie, într-un Stat care își apreciază și valorifică mințile luminate, într-o ROMÂNIE a mea și a Dumneavoastră”, s-a întrebat Rareș Bogdan, într-o postare pe pagina lui de socializare.

„Ei speră ca țara lor să fie respectată și pentru clasa ei politică, nu doar pentru mintea, priceperea și dăruirea cetățenilor ei cinstiți.
…Alături de colegii mei liberali, în mijlocul românilor care se gândesc în fiecare zi „cum ar fi dacă?”
Londra, pământ românesc:)”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook, după întâlnirea cu românii din Londra.

Foto- Facebook Rareș Bogdan

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.