Prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar,  Rareș Bogdan, a declarat că după alegerile din 6 decembrie România intră sub conducerea PNL, respectiv sub un guvern liberal susținut de un parlament majoritar și de președintele României, Klaus Iohannis.

„Peste 12 zile, intrăm în altă eră. Noi vom da premierul, vom guverna cu o majoritate parlamentară. Și vor urma trei ani de zile fară alegeri, trei ani în care vom reuși să implementăm proiecte extrem de clare, pentru că vom avea bani europeni pe care ne putem baza. (…) Când va pune Klaus Iohannis premier de la PSD vor zbura porcii, fie el și Vasile Dâncu. (…)  Trebuie ținuți departe PSD-iștii de banii europeni, de acest „Plan Marshall” negociat de președintele Klaus Iohannis cu Uniunea Europeană”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

Rareș Bogdan a mai spus că „M-a durut să vad că USR a realizat acest demers în paralel cu PSD. Este un demers politicianist”, referindu-se la decizia liderilor USR de a demisiona din Parlament în ultima zi de mandat, pentru a nu mai beneficia de pensie specială, la fel cum a procedat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.