Jurnalistul Rareș Bogdan l-a întrebat luni seară  în timpul intervenției telefonice a  lui  Victor Ponta în emisiunea „Jocuri de Putere” de ce nu acceptă să vină la Realitatea TV. El l-a invitat pe Ponta în studio într-o ediție viitoare, invitație pe care Ponta a declinat-o pe motiv că Realitatea Tv „nu-și plătește taxele”. Moderatorul I-a replicat că Realitatea TV își plătește taxele, dar  Victor Ponta s-a făcut că nu aude.

„Lipsa mea din platoul Realitatea TV se leagă de un principiu și de un reproș pe care îl fac trustului de presă și dacă reușim să ne înțelegem pe acea problemă voi veni oricând. Vin când sunt convins că și Realitatea, ca orice trust, plătește taxe și impozite, nu poziția critică sau laudativă la adresa mea”, a spus premierul.

Rareș Bogdan a insistat că Realitatea Tv își plătește taxele, datoriile trustului fiind din perioada Sorin Ovidiu Vântu.

loading...

4 COMENTARII

  1. Ponta se duce la Antena 3, unde s-a dovedit cu acte ca prima televiziune din trust s-a facut cu banii securitatii! Se duce la televiziunea a carui patron e arestat pentru spalare de bani. Deh, astia sunt mai frecventabili, dupa Ponta! Premierul tarii se duce sa-i asigure ca vor ramane in acelasi sediu, ca doar mai sunt si alte televiziuni in cladiri ale statului. Oare nu ar trebui valorificata cladirea respectiva, ca doar de aceea a fost confiscata? Sau poate ar trebui sa se faca o licitatie. Dar premierul Romaniei face daruri din banii romanilor dupa propriile interese.
    Si ce tare sufera ca cei de la Realitatea il critica!!! A repetat de cateva ori ca postul respectiv il critica.

  2. acest om nu are nici o treaba cu televiziunea si presa.el este un propagandist si un linge blide al lui cosmin gusa,o alta hahalera a politicii romanesti.

  3. Va rog sa-mi iertati iritarea.Cum poate fi un om tanar,prim ministru,atat de ordinar?El merge doar la securisti,la slugi care sa nu-l atace.TE FACUSI DIN NOU DE CACAT,MINSTRU DE DOI LEI.NOROCUL NOSTRU ESTE CA VOM SCAPA DE TINE CAT DE CURAND.IL IEI CU TINE SI PE RASPOPIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.