Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că PSD pregătește înțelegeri în Parlament pentru a obține susținerea din partea UDMR privind moțiunea de cenzură contra Guvernului Orban. 

„Extrem de GRAV:

PSD vinde educația românilor pentru voturi!

PSD pregătește din nou, o serie de concesii electorale, care schimbă radical legea educației, în speranța obținerii sprijinului parlamentar UDMR pentru votarea moțiunii de cenzura împotriva guvernului liberal.

Practic, scopul acestei înțelegeri este încercarea de trecere a trei proiecte de lege prin adoptare tacită, în sesiunea extraordinară convocată de PSD. Noua sesiune extraordinară a fost convocată cu un singur obiectiv: citirea moțiunii de cenzură și vânzarea educației românilor, cu scopul de a obține voturile pentru moțiune, în schimbul concesiilor făcute.

De fiecare dată, în perioada jocului politic al moțiunii de cenzură, PSD a scos din sertare aceste inițiative nocive și le-a folosit ca troc politic, ca interes de partid, împotriva interesului național.

Dezbaterea unor proiecte care modifică substanțial legea educației, dar și bugetul în mod semnificativ, nu poate fi subiectul unui troc politic, pe care PSD îl face pentru voturi, la moțiunea de cenzură, una, de altfel, profund neconstituțională.

Atrag atenția liderilor PSD să nu se joace cu focul, așa cum a mai făcut-o atunci când a pus la vânzare contra voturi, interesele naționale.

Suntem adepții dialogului politic deschis la problemele fundamentale educației și respingem categoric orice tentativă a PSD de a folosi politic, educația copiilor noștri„., a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

foto Facebook Rareș Bogdan

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.