Rareș Bogdan a scris că Dăncilă „este în stare să declanșeze si un război, pentru ca dupa câteva zile să ne spună că de fapt ea doar a încurcat niște butoane.” Reacția vine după ce Viorica Dăncilă a făcut un pas înapoi duminică seară în privința mutării ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, spunând că declarația făcută la Washington despre mutarea reprezentanței diplomatice este doar o părere personală de-ale sale și că.

„Prostia la putere!
Uneori, ii banuim de strategie, iar ei sunt sarmanii dominati doar de prostie! Dar una crunta rau.
😂😂😂😂😂Asta este in stare sa declanseze si un razboi, pentru ca dupa cateva zile sa ne spuna ca de fapt ea doar a incurcat niste butoane.
Opriti Prostia! Cand nu doare, devine toxica. Sunt foarte curios sa stiu cum va arata punctajul PSD inaintat vectorilor de imagine, tocmai pentru a explica “actiunea si reactiunea” Coanei Veorica….. Asta se intampla atunci cand PROSTiA ajunge la putere in Romania.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Viorica Dăncilă a anunțat, tot duminică, într-un discurs susținut la Washington, că ea, în calitate de prim-ministru, va muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Guvernul României a iniţiat un proces de evaluare a oportunităţii mutării Ambasadei României la Ierusalim. De aceea sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României, şi Guvernul pe care îl conduc vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului”, a declarat ea în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), care are loc în Statele Unite ale Americii.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.