Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan scrie că „Avem mereu printre noi exemple civice, oameni cinstiți, dăruiți profesiilor, campioni sportivi recunoscuți și premiați, chipuri ale firescului, elevi și studenți eminenți stimați în toată lumea, care prin existența lor pot genera curentul normalității. România este a acestora din urmă și lor trebuie să le manifestăm apreciere.”

„Privesc cu preocupare la consumul de informație atât de ridicat în jurul unui caz “tulburător”, pentru societatea românească și sănătatea etică a acesteia, răfuiala între niște înterlopi și interesul pentru o situație despre care vorbim excesiv în timp ce avem și alte priorități în această perioadă.

Președintele a accentuat în conferința de presă din 5 august nevoia reformei în justiție și că infractorii trebuie să stea în pușcărie și cei cinstiți apărați de instituțiile statului și nu invers, cum probabil doreau unii până nu demult.

Mă gândesc cu admirație și respect la ultimii veterani de război care ne părăsesc din această lume pe rând, fără ca cineva să le recunoască valorile și eroismul să le prezinte poveștile și viețile presărate cu sacrificii. Eroii noștri se duc silențioși fără ca cineva să-i pomenească și să ofere celor mai tineri modele de urmat pentru însănătoșirea neamului în care de ani de zile sar schijele tupeului, golănelilor, șmecheriilor, a răfuielilor dintre bande.

Avem mereu printre noi exemple civice, oameni cinstiți, dăruiți profesiilor, campioni sportivi recunoscuți și premiați, chipuri ale firescului, elevi și studenți eminenți stimați în toată lumea, care prin existența lor pot genera curentul normalității. România este a acestora din urmă și lor trebuie să le manifestăm apreciere și pentru ei să ne “înghesuim” și să le fim suporteri.”, a scris europarlamentarul liberal pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.