Home Actualitate Rareș Bogdan: Orașul unde COPILAȘII tremură de FRIG în case

Rareș Bogdan: Orașul unde COPILAȘII tremură de FRIG în case

by S. Z.

Rareș Bogdan a declarat la Turnu Severin că în localitățile care au primari PSD nu a ajuns niciun ban european, spre deosebire de cele conduse de liberali unde s-au dezvoltat aducând fonduri europene.

Rareș Bogdan spune că PSD a uitat de Mehedinți, județul unde copilașii tremură de frig în case.

Orașul unde copilașii tremură de frig în case de prea mulți ani să le pese lui celor din PSDragnea

Am ajuns la Drobeta Turnu Severin. Ce tristețe! Ce-ar fi fost acest oraș cu bani europeni! Ce departe par Clujul, Oradea, Alba Iulia, Aradul… conduse de primari PNL!

Câțiva primari au atras mai mulți bani decât toți primarii PSD la un loc.
Drobeta Turnu Severin este singurul municipiu reședință de județ fără parc industrial, deci locurile de muncă n-au fost importante pentru PSD, care conduce Consiliul Județean, Primăria, Guvernul, Parlamentul.

Și nu e tot! Imaginați-vă că după falimentul Regiei de Activități Nucleare (un alt eșec răsunător al PSD), Severinul se încălzește pe o soluție provizorie foarte scumpă, cu păcură. În această iarnă, Guvernul PSD-ALDE s-a ocupat de pulverizarea judecătorilor care l-au condamnat pe Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executare și nu a alocat niciun leu pentru subvenție. Așa că Primăria a trebuit să se împrumute cu 35 de milioane.
Mehedințiul e unul dintre județele cenușii, abandonate de Dragnea. Perspective? PSD a uitat de tot că acest județ există! Fiți atenți: doar 4,5% din populația municipiului Drobeta Turnu Severin este conectată la gaze, iar în județ nu există rețea!!! Din 61 de primari de comune, 50 sunt membri PSD… Să nu uit: Nicolicea e din Mehedinți. Dar pe Nicolicea îl interesează să facă legi pe placul lui Dragnea, nu lobby la colegi, să șteargă lacrimile alegătorilor.”
Foto: mhalert.ro

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.