Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan  scrie că decizia parlamentarilor PSD de a renunța la mandate pentru a nu beneficia de pensiile speciale este doar o încercare de populism ieftin.
„Nu se poate, domnule deputat! Lăsați populismele ieftine! Ar fi o ilegalitate pe care o face Executivul. Legea de impozitare se afla in dezbaterea CCR, amânată de 2 ori dezbaterea (!!!!) in urma sesizării Doamnei Renate Weber, următorul termen 14 Decembrie.
Atata timp cât exista pe rolul Curții un demers legat de tăiere/impozitare nu se poate atinge Executivul prin OUG sau HG de acest domeniu.
Sunt absolut convins ca știți cu toții asta, însă încercați un populism ieftin și Dumneavoastră și colegii și prietenii din Usr/Plus.
AM TĂIAT toate pensiile speciale, repet, toate, inclusiv ale magistraților, pe data de 28 Ianuarie anul acesta.
La inițitiva PNL și cu votul Deputatilor și Senatorilor PNL.
Ce s-a întâmplat după, știți cu toții, Renate Weber, extensia domnilor Dragnea și Tariceanu in Instituția Avocatului Poporului, a blocat promulgarea Legii și intrarea in vigoare pe o motivatie absurda, făcând sesizare de neconstituționalitate la CCR.
O CCR pe care o știți cu toții, 8 din 9 judecători fiind beneficiari de pensii speciale!
Au amânat de 3 ori și pe 08 mai au decis ca Legea e neconstituțională.
Nu am cedat și nu ne-am oprit, și chiar dacă PSD s-a opus și a încercat sa ne amâne și sa ne blocheze am reușit sa introducem Legea de impozitare a pensiilor speciale in Parlament pe ordinea de zi și sa o votam la sfârșitul lunii Mai in acest an.
A venit din nou extensia domnilor Tariceanu și Dragnea…
P.S. Asta cu demisia din parlament e o ipocrizie… Pensia se calculează oricum, minus câteva zile. Demisionezi să nu iei pensie specială, dar candidezi tot acolo, unde vei avea pensie specială. PSD a introdus pensiile speciale. Dacă n-ar fi ipocriți, ar schimba statutul senatorilor și al deputaților. Ce mai așteaptă?? PNL s-a opus introducerii pensiilor speciale pentru parlamentari, PSD le-a introdus. Simplu!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.