Home Actualitate Rareș Bogdan, în vizită la românii din Grecia, „țara democrației”

Rareș Bogdan, în vizită la românii din Grecia, „țara democrației”

by George Avram

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îi invită pe toți românii din Grecia și Cipru la o discuție despre viitorul României.

„Cine vrea să miște lumea, trebuie mai întâi să se miște el insuși, după cum spunea Socrate”. Evenimentul, organizat de către PNL Diaspora Grecia este un bun prilej pentru a discuta liber despre problemele diasporei române din Grecia, despre următoarele alegeri prezidențiale și despre proiectele de viitor.

„Traim in tara in care s-a nascut Democratia, in tara lui Platon si a lui Socrate. Aici traim, muncim, invatam, dar sufletul nostru este in România! Suntem o organizatie politica liberala, care lupta pentru a aduce schimbarea în țara mamă! Vă invităm alături de noi la Atena, împreună cu Rareș Bogdan, europarlamentar, prim-vicepreședinte PNL și cu Robert Sighiartău, secretarl general al Partidului Național Liberal”, spun Stella Kondyli presedinte PNL Grecia și Mihai Dohotar, coordonator regional (Grecia,Cipru,Turcia si Bulgaria).

Întâlnirea este programată pentru 29 septembrie 2019, începând cu ora 12.30, și va fi găzduită de către Hotel Novotel Athenes, la adresa Michail Voda 4, Atena. Detalii despre eveniment putețin găsi aici: https://www.facebook.com/events/4228642250383…
Pentru românii din alte țări, întâlnirea va fi transmisă în direct pe pagina https://www.facebook.com/pnl.diaspora.gr/

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.