Liderul delegației eurodeputaților români din grupul PPE, Rareș Bogdan, a anunțat că „Grupul EPP susține propunerea Delegației României (făcută prin vocea colegului Siegfried Mureșan) privind alocarea unui fond de 50 de miliarde de euro pentru investiții în spitale. „

„Grupul EPP susține propunerea Delegației României (făcută prin vocea colegului Siegfried Mureșan) privind alocarea unui fond de 50 de miliarde de euro pentru investiții în spitale. Propunerea se regăsește în proiectul de Rezoluție comună a mai multor grupuri politice, inițiativă care conține măsuri concrete, cu un mare accent pe aspectele economice – Rezoluție este programată joi.
Vă reamintesc că pentru dotarea spitalelor și sprijinirea sectoarelor economice vulnerabile, UE a disponibiliat 37 de miliarde de euro (asta am votat în ultima decadă a lunii martie), iar schema anti-șomaj propusă este de 100 mld euro.
Vă reamintesc că Guvernul României a alocat 3,3 miliarde de euro pentru susținerea întreprinzătorilor mici și mijlocii afectați de pandemie (fonduri nerambursabile sau fonduri garantate de stat). Comisia Europeană a aprobat acest ajutor și s-a stabilit un plafon de 800.000 de euro fonduri nerambursabile per întreprindere.”, a anunțat Rareș Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.