Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat la Digi24 că dezbaterea lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie a arătat încă o dată diferenţele dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale. 

Rareș Bogdan consideră că dacă Klaus Iohannis nu era președinte, azi, „statul român ar fi fost acaparat”.

Rareş Bogdan a spus că la dezbaaterea de marți de la BCU, preşedintele a fost informat, a dat răspunsuri clare, vizionare, a dovedit că ştie prerogativele pe care le are preşedintele, că ştie perfect dosarele internaţionale, dosarele de intelligence.

În schimb, Bogdan spune că „Viorica Dăncilă este departe de profilul pe care ar trebui să îl aibă viitorul preşedinte, este rezultatul a 30 de ani în care meritocraţia a fost anulată de pile, clientelism”, consideră europarlamentarul PNL.

Acesta mai spune că în locul lui Dăncilă, lui i-ar fi rușine

„Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. Fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a spus Rareş Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.