Home Politica Rareş Bogdan, după ce Dăncilă a vorbit de fiul ei angajat la stat: „Mi-ar fi ruşine!”

Rareş Bogdan, după ce Dăncilă a vorbit de fiul ei angajat la stat: „Mi-ar fi ruşine!”

by George Avram

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat la Digi24 că dezbaterea lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie a arătat încă o dată diferenţele dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale. 

Rareș Bogdan consideră că dacă Klaus Iohannis nu era președinte, azi, „statul român ar fi fost acaparat”.

Rareş Bogdan a spus că la dezbaaterea de marți de la BCU, preşedintele a fost informat, a dat răspunsuri clare, vizionare, a dovedit că ştie prerogativele pe care le are preşedintele, că ştie perfect dosarele internaţionale, dosarele de intelligence.

În schimb, Bogdan spune că „Viorica Dăncilă este departe de profilul pe care ar trebui să îl aibă viitorul preşedinte, este rezultatul a 30 de ani în care meritocraţia a fost anulată de pile, clientelism”, consideră europarlamentarul PNL.

Acesta mai spune că în locul lui Dăncilă, lui i-ar fi rușine

„Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. Fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a spus Rareş Bogdan.

You may also like

1 comment

maia 20 noiembrie 2019 - 16:13

Atat stie si atat poate,ce sa-i ceri unei agramate care a demonstrat inca o data in plus cat de needucata este(ca sa nu zic altfel).Pe deasupra se mai da mare ca a dat meditatii la matematica,dar nu stie nici aria cercului si il acuza pe presedinte,dar uita ca Presedintele a spus ca a dat meditatii,dar a si platit la fic impozitele si ca a facut totul legal si ca se poate verifica.Sa-mi spuna si Veoarica dc. a procedat la fel sau a facut evaziune.Dc este asa poate raspunde si penal,ca asa se procedeaza in orice tara democrata,sau ea inca nu stie ce este o tara democrata??????

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.