Europarlamentarul Rareș Bogdan, despre tupeul colonelului Paraschiv:

Omul ăsta are un tupeu incredibil!! Nu-i place că a fost mutat la Cernavodă!! În primul rând, el nu și-a primit pedeapsa pentru 10 august! A fost trimis în vacanță până se liniștesc apele, probabil cu promisiunea că-și va relua postul. Sau altă poziție care să-l satisfacă. Acuma, când se sperie că-i pleacă stăpânii și șansele să fie „dezgropat” scad, sare la cap! Să se bucure de poziția actuală, că poate noul ministru desecretizează documentele privind 10 august, așa cum ar fi legal, și îl apropie de Rahova! Dar oare de ce nu-i place la Cernavodă? N-are nicio bătută, nicio gazare în masă de coordonat?
CER VINOVAȚII PENTRU 10 AUGUST!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Colonelul Cătălin Paraschiv cunoscut ca „Fantoma albă” după mitingul diasporei din 10 august 2018, a dat în judecată Jandarmeria Română pentru că a dispus detașarea lui la Unitatea de Pază de la Centrala Cernavodă.

Cătălin Paraschiv, șeful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, a devenit cunoscut în urma violențelor de la protestul diasporei din 10 august 2018. În urma violențelor, Paraschiv a fost audiat de mai multe ori la Parchetul General, însă este singurul ofițer, dintre cei care au condus intervenția împotriva protestatarilor pașnici, care nu a fost pus sub acuzare de procurorii militari.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.