Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan taxează fățărnicia lui Dăncilă a a liderilor PSD care se prefac că fac analize și evaluări, când acestea se văd cu ochiul liber.

„Dar pe doamna Dăncilă cine o evaluează? Vâlcov, cum e tradiția? Politicile economice ale Guvernului Dăncilă sunt pe contrasensul responsabilității, ignoră investițiile, ignoră necesitățile mediului de afaceri. Executivul nu e în stare să aibă o viziune mai lungă de câteva zile (Eugene, rămânem fără bani – Las că emit niște obligațiuni, tovarășa!). Singura certitudine a Guvernului PSD e incertitudinea. Însă viitorul incert este destinat tuturor cu excepția lor. În România nu se poate face un plan de afaceri, e stimulat doar consumul (dacă ar fi din producție internă ar fi fabulos, dar PSD a distrus industria și agricultura), combustibilii costă enorm raportat la puterea de cumpărare. Românii sunt alungați, în continuare, din țara lor, căci a fost acaparată de proști utili. Na, am făcut eu evaluarea: AFARĂ!
Enjoy!”, a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul vine după ce Viorica Dăncilă a declarat că de săptămâna viitoare se va face o evaluare pe fiecare minister în parte, în urma căreia se va decide care ministru va fi remaniat.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.