Home Actualitate Rareș Bogdan, despre decizia Parlamentului European de a crea o comisie specială, dedicată luptei împotriva cancerului: O strategie coerenta de prevenire a cancerului este cu adevărat o inițiativă pentru oameni

Rareș Bogdan, despre decizia Parlamentului European de a crea o comisie specială, dedicată luptei împotriva cancerului: O strategie coerenta de prevenire a cancerului este cu adevărat o inițiativă pentru oameni

by S. Z.

Europarlamentarul Rareș Bogdan salută decizia Parlamentului European de a crea o comisie specială, dedicată luptei împotriva cancerului.

Strategia europeană pentru combaterea cancerului se va putea consolida cu ajutorul unei comisii speciale pe care Parlamentul European se pregătește să o înființeze.

„O strategie coerenta de prevenire a cancerului este cu adevărat o inițiativă pentru oameni. Nu prostii și veleități, ci ceva concret pentru oameni. România conduce în topul european al mortalității cauzate de cancer, iar motivul îl cunoaștem cu toții: lipsa prevenției, depistarea tardivă. În România, dacă ești un om obișnuit și nu ai bani, cunoștințe, uși deschise la timp, mori cu zile. Știți asta, n-am descoperit eu apa caldă. Sunt atâtea drame încât trebuie să fii de fier să nu te doară sufletul”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Manfred Weber, a declarat că Grupul PPE a fost cel care a militat pentru o comisie specială în Parlamentul European, care să  ghideze și să promoveze un plan european împotriva cancerului, scrie caleaeuropeana.ro.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.